Åbningstider

Tirsdag - Søndag: 17:00 - 21:30

Ring og bestil

Telefon: 64 40 00 31​

✔  Elite-smiley​

✔  Online bordbestilling​

✔  Italiensk inspireret køkken​

Udlejning af selskabslokaler til ethvert arrangement

Hos Teza's i Middelfart forkæler vi dine gæster. Skal du holde et arrangement, er Teza's det helt rette sted. Her får du både leje af selskabslokaler og mad i høj kvalitet. 

Vi forkæler dig og dine gæster med god betjening og god mad, uanset om du har brug for selskabslokaler til bryllup, fødselsdag, konfirmation eller noget helt andet.

Plads til 70 gæster fordelt på to lokaler

Menu og borddækning til dit selskabslokale, aftales helt efter din smag og dine ønsker, og vi sørger for at hygge om dine gæster med en professionel, men afslappet betjening.

Om sommeren er gårdhaven også åben for dig og dine gæster. Teza's har kapacitet til de mindre og mellemstore selskaber – op til 70 gæster fordelt i to selskabslokaler på henholdsvis 30 og 40 gæster. Vi giver en gratis velkomstdrink ved min. 12 personer. 

HØR MERE OM VORES SELSKABSLOKALER PÅ FYN

Vi udlejer selskabslokaler i Middelfart på det vestlige Fyn til fordelagtige priser, og samtidig sammensætter vi naturligvis gerne en menu efter dine ønsker, inklusive vinmenu. 

Skal du bruge leje af et eller flere selskabslokaler, kan du ringe til os på 64 40 00 31, for at booke en dato, eller forhøre dig om priser og meget mere. Du kan også skrive til vores e-mail info@tezas.dk.

Du bedes være opmærksom på, at bookingformularen her på hjemmesiden er til bordreservationer, og ikke leje af selskabslokaler. Du kan også prøve vores lækre take away menu, hvis du vil prøve vores italienske retter af, inden du beslutter dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★

Vurderet 4,7 / 5 stjerner ud fra mere end 101 anmeldelser på Facebook

Firma

Teza's

CVR: 28437404

Kontakt

Telefon: 64 40 00 31

E-mail: info@tezas.dk

Elite-smiley gennem 7 år​

Hos Tezas går vi meget op i orden og kvalitet.

Vi har derefter gennem en længere årrække haft den omtalte elite-smiley.

Vi er glade og stolte over vores arbejde, og du vil altid kunne finde vores kontrolrapport her

elite-smiley-white_236