Åbningstider

Tirsdag - Søndag: 17:00 - 21:30

Ring og bestil

Telefon: 64 40 00 31​

Selskabslokaler til ethvert arrangement

Hos Teza's i Middelfart forkæler vi dine gæster. Skal du holde et arrangement, er Teza's det helt rette sted. Her får du alt fra selskabslokaler og mad i høj kvalitet. Vi forkæler dig og dine gæster med god betjening og god mad.

Plads til 70 gæster fordelt på to lokaler

Menu og borddækning aftales efter dine ønsker, og vi sørger for at hygge om dine gæster med en professionel men afslappet betjening. 

Om sommeren er gårdhaven også åben for vore gæster. Teza's har kapacitet til de mindre og mellemstore selskaber – op til 70 gæster fordelt i to selskabslokaler på henholdsvis 30 og 40 gæster.

Menu og borddækning tilpasses helt efter din smag, og vi har separate selskabslokaler til cirka 30 personer. Vi giver gratis velkomstdrink ved min. 12 personer. Du kan eksempelvis få velkomstdrink, to-retters menu og kaffe fra 249 kr. Vi opsætter lokalet efter dine ønsker og er meget fleksible omkring menuer og pyntning.

Kontakt os og hør mere om vores selskabslokaler

Vi udlejer selskabslokaler til fordelagtige priser, og samtidig sammensætter vi naturligvis gerne en menu efter dine ønsker inklusive vinmenu. Skal du bruge et eller flere selskabslokaler, kan du ringe på telefonen 64 40 00 31 eller skrive til vores e-mail info@tezas.dk.

Firma

Teza's

CVR: 28437404

Adresse

Østergade 62

5500 Middelfart

Kontakt

Telefon: 64 40 00 31

E-mail: info@tezas.dk

Elite smiley gennem 3 år​

Hos Tezas går vi meget op i orden og kvalitet.

Vi har derefter gennem en længere årrække haft den omtalte elite-smiley.

Vi er glade og stolte over vores arbejde, og du vil altid kunne finde vores kontrolrapport her

elite-smiley-white_236